mandag den 5. januar 2009

Transition 08 -> 09

6 timer efter at have set Dronningens tale over et glas bobler sad vi 8 mennesker rundt om et bord på 100 Acres og prustede løs i vores truthorn. De 8 mennesker bestod selvfølgelig af Christoffer, Lea, Christian og undertegnede, men derudover havde vi fået selskab af Christoffers tidligere chef Ivan, hans kone, deres niece Rebecca og nevø Georgi.
Forud for truthornspusteriet havde den helt vidunderlige menu stået på Crab Claws m/ aïoli og tabasco, Elk Medallion m/ pilaf lavet med granatæbler og rosiner, og endeligt Chocolate Cake og portvin. Mums.

Alt i alt var det en meget anderledes nytårsaften end, hvad jeg har været vant til tidligere. Det føles som om der ikke ligger den samme symbolik i aftenen herovre. Aftenen er slet ikke ligeså hypet herovre, hvilket medførte at det i stedet for at blive en aften præget af alt for store forventninger "bare" var en rigtig lækker middag i fantastisk selskab.

Da vi endeligt belv smidt ud af restauranten gik turen videre gennem de -23 grader kolde gader til en russisk bar, der hedder Pravda, hvorfra aftenen gik som man kan forvente. Christian og jeg endte på et eller andet tidspunkt hjemme på Spring Street efter at have ledt forgæves efter Bleecker Street begyndelsen af Meetpacking (det er utroligt hvor svært det kan være at finde rundt i de MEGET regelmæssige gader efter et par glas!), og brugte resten af natten i vores 110 cm brede sovesofa.
1. januar brugte vi underligt nok på kortspil over et par glas vin og glögg (nørj, hvor skal jeg leve spartansk når jeg kommer hjem!)

Ingen kommentarer: